Overledenen Rossum

Op deze pagina een overzicht van alle mogelijkheden om een graf te zoeken. U kunt alle overledenen selecteren op alfabetische volgorde, op volgorde leeftijd, op volgorde jaar en op volgorde vak en graf.

Deze mogelijkheden hebt u ook per vak. Bij elk vak is een plattegrond afgebeeld met de nummers van de graven.

Door middel van onderstaande linken gaat u naar de gewenste informatie.

Alle overledenen in Rossum

Graven vak 1Gegevens vak 1

Onderstaand de plattegrond en alle graven van vak 1 met sorteermogelijkheid op grafnummer, op naam en op jaar overlijden.

Graven vak 2Gegevens vak 2

Onderstaand de plattegrond en alle graven van vak 2 met sorteermogelijkheid op grafnummer, op naam en op jaar overlijden.

Graven vak 3Gegevens vak 3

Onderstaand de plattegrond en alle graven van vak 3 met sorteermogelijkheid op grafnummer, op naam en op jaar overlijden.

Graven vak 4Gegevens vak 4

Onderstaand de plattegrond en alle graven van vak 4 met sorteermogelijkheid op grafnummer, op naam en op jaar overlijden.

Graven vak 5Gegevens vak 5

Onderstaand de plattegrond en alle graven van vak 5 met sorteermogelijkheid op grafnummer, op naam en op jaar overlijden.

Graven vak 6Gegevens vak 6

Onderstaand de plattegrond en alle graven van vak 6 met sorteermogelijkheid op grafnummer, op naam en op jaar overlijden.

Graven vak 9Gegevens vak 9 (urnenmuur)

Onderstaand de plattegrond en alle graven van vak 9 met sorteermogelijkheid op grafnummer, op naam en op jaar overlijden.